Over QISS IT

QISS IT is betrokken

Wij leveren toegevoegde waarde door vastberadenheid, proactieve ondersteuning en kwaliteitsbewustzijn.

QISS IT staat voor energiek

Met ons hechte en gepassioneerde team brengen wij vraag en aanbod met veel enthousiasme bij elkaar.

QISS IT denkt met u mee

Vanuit kennis, kunde en persoonlijkheid brengen wij zo goed mogelijk de wensen in kaart met als resultaat de juiste match..

QISS IT werkt accuraat

Wij zorgen voor een snelle terugkoppeling, een vast aanspreekpunt en maken duidelijke afspraken.

Geschiedenis

ICT'er Sander aan het woord

Na mijn studie ben ik meteen de detachering in gegaan. Eerst bij een andere detacheerder, maar nu al vier jaar bij QISS-IT. Wat ik fijn vind aan het werken bij QISS-IT is dat er veel aandacht is voor ons, de medewerkers. Er zijn veel opleidingen, trainingen en kennissessies om je kennis te vergroten en gezellige uitjes om je collega’s beter te leren kennen. Ook de communicatie is prettig. Als ik een vraag heb kan ik altijd bellen of appen en ik krijg ook snel reactie. En er wordt goed meegedacht welke kanten je op kunt in de ICT.

Er is bij QISS-IT veel aandacht voor ons, de medewerkers. Ik kan altijd bellen of appen als ik een vraag heb.

Mockup Image

Trainee Petra aan het woord

In 2016 ben ik afgestudeerd als Leisure Manager. Tijdens mijn opleiding zijn communicatie en waarde creëren voor een opdrachtgever twee belangrijke aspecten geweest. Ik heb altijd al belangstelling gehad voor de ICT in combinatie met het sociale aspect. Ik wist alleen nooit hoe dit te combineren. En ik dacht ik altijd, net als zoveel anderen: ‘’Maar de ICT is toch meer een mannenberoep?’’.

“Ik heb altijd belangstelling gehad voor de ICT, ik wist alleen nooit hoe dit te combineren met mijn studie.”

Mockup Image

ICT'er Mitchel aan het woord

In 2011 behoorde ik tot een van de eerste medewerkers van QISS-IT, volgens mij was ik de derde. Na een tijdje kwam er een andere uitdaging op mijn pad, waardoor ik QISS verliet. Toen ik dit jaar weer op zoek was naar een nieuwe uitdaging in de omgeving Leiden, dacht ik meteen aan QISS!

“Een voordeel van detachering: het kan zomaar heel dichtbij huis zijn!”

Mockup Image

Trainee Milan aan het woord

Procesverbetering vond ik tijdens mijn studie al interessant en ik wilde ook graag nieuwe dingen leren. Zo kwam ik op het idee om Bedrijfskunde met de ICT te combineren. Ik zag de vacature voor het Traineeship van QISS op Indeed en 1 + 1 was 2. Ik kwam er al snel achter dat ik de eerste mannelijke Trainee zou worden, maar dat maakte mij vrij weinig uit. Een goede gedachte uiteindelijk, want ik ben erg blij met mijn keuze voor QISS en de ICT!

De mogelijkheden die ik qua opleidingen en kennissessies vanuit QISS-IT krijg, zorgen ervoor dat ik uitgedaagd blijf.

Mockup Image