Over QISS IT

QISS IT is betrokken

Wij leveren toegevoegde waarde door vastberadenheid, proactieve ondersteuning en kwaliteitsbewustzijn.

QISS IT staat voor energiek

Met ons hechte en gepassioneerde team brengen wij vraag en aanbod met veel enthousiasme bij elkaar.

QISS IT denkt met u mee

Vanuit kennis, kunde en persoonlijkheid brengen wij zo goed mogelijk de wensen in kaart met als resultaat de juiste match..

QISS IT werkt accuraat

Wij zorgen voor een snelle terugkoppeling, een vast aanspreekpunt en maken duidelijke afspraken.

Geschiedenis

Kandidaten aan het woord

Ik ben Roxanne en ik ben 26 jaar. Na mijn Bachelor en Master Bestuurskunde ben ik er achter gekomen dat ik graag in een sector werk waar de ontwikkelingen een stuk sneller gaan en waar je direct resultaat ziet van de werkzaamheden die je doet. Toen ik op de site van QISS IT terecht kwam, werd ik meteen enthousiast en ben ik aan de slag gegaan als trainee.

Toen ik op de site van QISS IT terecht kwam, werd ik meteen enthousiast

Mockup Image

Kandidaten aan het woord

Wie ben ik? Iri, en ik ben in dienst bij QISS IT sinds april 2013, nadat zij mij ongeveer een jaar gevolgd hebben. Ze namen dan een paar keer telefonisch contact met mij op. Dit ging op een zeer vriendelijke manier en dus ging ik op kennismakingsgesprek. Na een zeer leuk gesprek heb ik voor QISS IT gekozen.

“QISS IT is populair en een belangrijk pion geworden in de detacheringswereld. Ik ben blij dat ik hier een onderdeel van ben”.

Mockup Image